Ga naar
Wat is de FactoMedia-base?
Wat kan ik met de FactoMedia-base?
Welke onderwerpen komen er aan bod?
Bestellen/info jaarabonnement
Vragen en contact
Wat is de FactoMedia-base?
De FactoMedia-base is een online kennisdatabank op het gebied van facility management en inkoop. Met de FactoMedia-base zoekt en vindt u informatie op het gebied van beveiliging, schoonmaak, technisch onderhoud, archief- en informatiebeheer, inkoop en facility management.

De FactoMedia-base bevat artikelen, checklists, stappenplannen en cases die een deskundige redactie voor u geselecteerd heeft. U zoekt snel en gericht op trefwoord, thema, auteur of een combinatie hiervan. Het zoekresultaat bestaat uit een overzicht van één of meerdere artikelen. Als u op een artikel klikt, wordt het PDF bestand met het artikel geopend en kunt u het downloaden, printen of opslaan in uw persoonlijk archief.
Gratis e-mailnieuwsbrief
Iedere maand wordt de FactoMedia-base aangevuld met nieuwe artikelen, checklists, stappenplannen en cases. Om op de hoogte te blijven van deze aanvullingen kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Facto Magazine. Hierin staan samenvattingen van de artikelen, vaknieuws, interessante checklists en relevante vakevenementen. Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.
Wat kan ik met de FactoMedia-Base?
De FactoMedia-base helpt u om de juiste informatie zo snel mogelijk te vinden en deze vervolgens optimaal te benutten. Uw persoonlijk navigatiesysteem waarin u bepaalt welke richting u op wilt gaan. Wij hebben de informatie dusdanig geselecteerd, gerubriceerd en bewerkt dat u snel en gericht relevante gegevens op kunt vragen én verwerken. Informatie die bovendien ook uit betrouwbare bron komt en u de zekerheid geeft niets over het hoofd te zien.

Gebruik de FactoMedia-base om:
 • uw medewerkers/directie te informeren en te adviseren
 • inspiratie op te doen
 • efficiënter en sneller te werken (tip: gebruik de vele checklists en stappenplannen)
 • als compleet naslagwerk
 • uw kennis te verdiepen en verbreden
 • gemakkelijk op de hoogte te blijven
 • te kijken wat uw collega’s interessant vinden (tip: kijk eens in de top 5 artikelen en de cases!)
Kortom, redenen genoeg om de FactoMedia-base in te zetten in uw organisatie!

Tips van de redactie
 • gebruik uw persoonlijk archief om dossiers samen te stellen
 • met de Vraag & Antwoord module krijgt u zeer snel een antwoord op uw vraag
 • lees eerst de samenvatting van het artikel om tijd te besparen
 • meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief
Welke onderwerpen komen er aan bod in de FactoMedia-base?
Kortgezegd bevat de FactoMedia-base informatie over facility management, inkoop, archief- en informatiebeheer, beveiliging, technisch onderhoud, schoonmaak en algemeen management. U kunt ervan uitgaan dat alle onderwerpen die aan deze vakgebieden gerelateerd zijn, ook in de FactoMedia-base voorkomen.

Wilt u weten of het onderwerp van uw keuze aan bod komt? Gebruik dan de optie “zoeken op trefwoord” en typ het trefwoord in. U ziet dan meteen hoeveel artikelen er over dit onderwerp in de FactoMedia-base staan.

Wilt u zich gewoon oriënteren? Gebruik dan de optie “zoeken op thema”. U krijgt dan per thema een overzicht van gerelateerde artikelen te zien en kunt uw zoekopdracht alsnog specificeren.

Mocht u de gewenste informatie niet vinden, dan kunt u dat met behulp van het contactformulier aan ons doorgeven.
Bestellen/Info jaarabonnement
U kunt toegang tot de FactoMedia-base krijgen door middel van een jaarabonnement. Een jaarabonnement kost € 498,- (excl. BTW). De factuur ontvangt u eens per jaar en bestaat uit een licentiedeel en een gebruikersdeel.

U ontvangt
 • uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord (inlogcode) waarmee u toegang krijgt tot de meest uitgebreide informatiebron op het gebied van facility management. Bovendien heeft u dan ook toegang tot handige checklists, stappenplannen, formulieren en cases.
 • De gratis e-mailnieuwsbrief van Factomagazine.nl. Deze e-mail nieuwsbrief verschijnt iedere week en attendeert u op de nieuw verschenen artikelen in de FactoMedia-base.
Bovendien kunt u als abonnee ook gebruik maken van technische helpdesk, iedere werkdag van 8.30 tot en met 17.00.
Proefabonnement
Wilt u de FactoMedia-base eerst uitproberen? Neem dan het proefabonnement. Klik hier voor een proefabonnement.
Vragen en contact
Heeft u vragen over de FactoMedia-base? Kijk dan bij de FAQ’s voor een overzicht van de meest gestelde vragen over de FactoMedia-base.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier
35.174.62.162